Stylefever in de media

23 augustus 2020 - Interview met Mrs Ecommerce.

Vorige week werd ik geinterviewd door Stefanie van Mrs Ecommerce.  
Een tof artikel over "Behind the shop Stylefever".
Hieronder lees je het volledige artikel wat ook 
hier te lezen is op de blogpagina van Mrs Ecommerce.

 

Online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Naast de grote bekende namen zijn er ook veel enthousiaste ondernemers die met een droom een webshop zijn gestart. Hoe leuk is het om meer te weten te komen over deze webshops? Daarom vraag ik wekelijks een aantal ondernemers het hemd van het lijf! Deze week is het de tijd aan Stylefever!

 

Angela (32) woont in het gezellige Barendrecht. In de zomer van 2019 heeft zij Stylefever ingeschreven bij de KvK. Op 1 september 2019 ging Stylefever (www.stylefever.nl) echt de lucht in.

 

Waarom ben je Stylefever gestart?

Vanaf kinds af aan hield ik er al van om spullen te verkopen. Later kreeg ik een bijbaantje in een mooie dames en heren modewinkel. Mijn kledingkast puilde inmiddels uit en al de overtollige kleding en accessoires verkocht ik regelmatig op rommelmarkten. Het was altijd druk bij mijn kraam, en dames zochten koortsachtig tussen mijn kleding naar hun modepareltje. Blij vertrokken ze weer naar huis en vroegen wanneer ik weer met een kraam op een rommelmarkt zou staan.

 

Vriendinnen en collega’s gaven mij regelmatig complimenten over mijn outfit en vroegen waar ik dit leuke jurkje nu weer gevonden had.

 

Hier moest ik iets mee doen dacht ik!  Ik kocht zelf regelmatig kleding online maar baalde altijd ontzettend als die toffe jeans dan rechtstreeks vanaf de leverancier zo in een verzendzak werd gestopt zodra de betaling binnen was.

Regelmatig 0 persoonlijke aandacht aan dure bestellingen. Terwijl een pakketje ontvangen toch een feestje moet zijn?

Dat moet toch echt anders kunnen dacht ik?

 

En zo geschiedde…

Wat verkoopt Stylefever?

Betaalbare dameskleding o.a. van trendy merken zoals David & Alex , C&S Paris en Ambika. Ook verkopen we mooie sieraden en accessoires volgens de allerlaatste mode!

 

Wat maakt Stylefever uniek?

Als er een bestelling binnen komt wordt de bestelling met veel zorg als cadeautje met persoonlijke touch ingepakt. Die extra aandacht vind ik heel belangrijk. Het moet echt een feestje zijn om een bestelling van Stylefever uit te pakken.

Ik verkoop alleen producten waar ik zelf 100% achtersta.  Producten die kwalitatief goed en betaalbaar zijn.

Heb je ook nog andere werkzaamheden naast Stylefever?

Ja ik ben leerkracht in de mooiste stad van Nederland , Rotterdam. Hier werk ik met hele gezellige , lieve kleuters en stuur daarnaast het gehele onderbouw team aan als onderbouw coördinator.

 

Op welk platform draait Stylefever?

Ik gebruik nu een aantal maanden CCV shop.

 

Bereik je veel klanten via Social media?

Ja , ik ben actief op Instagram en Facebook en houdt mijn volgers hier regelmatig op de hoogte!

Wat vind je het leukste aan het hebben van een webshop?

Het blij maken van klanten door heel Nederland met items die ik geselecteerd heb. Ook weten steeds meer mannen mijn website te vinden en bestellen dan een leuk item voor hun vrouw/vriendin dat vind ik een leuk compliment!

 

Welk onderdeel van de webshop vind je een uitdaging?

Het goed vindbaar blijven op Google blijft een uitdaging. Maar ook super leuk als het dan

op eigen kracht lukt om op pagina 1 te belanden.

 

Wat zou je graag nog met Stylefever willen bereiken?

In de toekomst hoop ik mijn assortiment verder uit te kunnen breiden en de grens over te gaan en ook naar mijn Belgische volgers leuke pakketjes te kunnen versturen.

 

Welke tip zou je mee willen geven aan mensen die een webshop willen starten?

Bedenk van te voren goed wat je wil , wat je niet wil en waar jouw kracht zit.

Dan is het erna een kwestie van durven en doen!

 

20 november 2019 - Interview met Kris van 'Styled by Kris'
Een tof interview over het vieren van successen. Hieronder lees je het volledige artikel wat ook hier te lezen is op de blogpagina van Styled by kris.
 

Succes vieren: sta eens stil bij alles wat je hebt bereikt!

Vliegen de dagen, weken, maanden bij jou ook zo voorbij? Door onze drukke agenda’s gaan we vaak maar door en door (nog maar 2,5 maand en dan is het gewoon 2020!). Ondertussen vergeten we om eens stil te staan en te kijken naar alles wat we al hebben bereikt. Vaak zijn we geneigd om alleen te kijken naar de doelen die we nog willen bereiken, naar alles wat we nog niet hebben. En dat is zonde, want hierdoor heb je waarschijnlijk niet door wat je allemaal al wél hebt bereikt in de tussentijd (guilty!). Jouw succes vieren is belangrijk!

Succes vieren

Of ze nu groot of klein zijn, het vieren van succes motiveert én het geeft je een trots gevoel. Dus bij deze een mooie reminder aan mezelf, maar ook aan jou: sta vandaag eens een momentje stil en kijk naar alles wat je de afgelopen periode hebt bereikt. Voor mij is dat bijvoorbeeld een record e-book bestellingen in de maand september (terwijl ik daar niet eens zoveel voor heb gedaan qua marketing!) en het feit dat ik duidelijke, nieuwe doelen voor mezelf op papier heb gezet. Daarnaast ben ik achter de schermen bezig met een compleet nieuwe collectie voor mijn webshop Treasure label, waarvoor ik na lang zoeken nu eindelijk de juiste leverancier heb gevonden. Als ik er nu zo over nadenk heb ik dus best wat succes(jes) te vieren!

 

Succes vieren met bloemen

Trakteer jezelf!

Als ik mijn successen al vier, dan doe ik dat vaak door samen met mijn vriend een avondje lekker uit eten te gaan. Of te proosten met een borrel (of thee, ja echt). Of ik laat een mooie bos bloemen bezorgen voor mezelf. Ik word altijd zo vrolijk van een kleurrijke bos bloemen op de keukentafel of op mijn bureau! Tip voor als je een mede (webshop) onderneemster in je omgeving hebt: trakteer haar eens spontaan op een mooi boeket! Omdat ze een bepaald doel heeft bereikt of gewoon, omdat je zo trots op haar bent. Tegenwoordig kun je ook heel makkelijk online bloemen bestellen, wedden dat je haar hiermee een grote glimlach bezorgt? Want samen successen vieren is natuurlijk nog veel leuker!

Omdat ik benieuwd ben naar hoe andere onderneemsters hun successen vieren, heb ik op social media aan andere webshop eigenaressen gevraagd hoe zij dit doen. Misschien haal je er nog wat toffe inspiratie uit!

Zo vieren deze 5 webshop eigenaressen hun succes:

Angela van Stylefever:

“Ik ben nu 2 maanden live met mijn webshop Stylefever.nl Het is een online boutique vol met betaalbare kleding, sieraden en accessoires waar dames blij van worden. Ik stond regelmatig met mijn kraam op evenementen waarbij dames met rode wangen ‘koortsachtig’ (vandaar de naam Stylefever) zochten naar hun modekoopje en blij naar huis gingen. Nu wil ik dames door het hele land bereiken met mijn webshop. Ik heb diverse ondernemers in mijn vriendenkring en had nog niet veel verwachtingen het eerste half jaar. Je moet groeien, naam opbouwen, vertrouwen winnen. Echter vinden steeds meer dames de online boutique en sta ik nu zelf met rode wangen, soms koortsachtig, in te pakken. Ik had mijzelf beloofd na de eerste order heerlijk uit eten te gaan. De eerste order kwam al snel en samen met mijn vriend zijn we heerlijk gaan eten om dit succes te vieren. Bij de volgende 10 orders zouden we een nachtje gaan weg gaan naar een stad waar we beiden nooit zijn geweest, en wat denk je? Het nachtje Haarlem is inmiddels geboekt.”