Welkom!

Foto
Hi allemaal!

Wat leuk dat je op deze website terecht bent gekomen!
Stylefever is een jong bedrijf met betaalbare mode en accessoires voor dames.

Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan.
Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met mode en ondernemen.
Ieder jaar met Koninginnedag vertrok ik met tassen vol spullen om te verkopen naar de vrijmarkt... Weggooien is immers zonde en ik wist zeker dat ik iemand anders er nog heel blij mee zou kunnen maken.

De spullen werden naar mate ik ouder werd tassen vol met mooie kleding die ik niet meer droeg, soms met prijskaartjes er nog aan #shopaholic Ik herinner mij de dames die bij mijn kraampje enthousiast , soms koortsachtig , zochten naar hun modekoopje en met roze wangen afrekende.

Ieder jaar nu, Koningsdag stond ik weer met mijn kraam vol leuke modeitems en steeds meer mensen wisten mij te vinden.
Hier moet ik iets mee doen dacht ik. Ik wil meer meiden en dames door heel Nederland kunnen bereiken met door mij zorgvuldig geselecteerde mode en accessoires.
Stylefever richt zich op betaalbare, moderne , stijlvolle mode en accessoires voor dames. Kleding die niet alleen leuk is voor op een feestje of in het weekend maar die je ook naar je werk kunt dragen en heel draagbaar is.

Na een inspirerend gesprek met een lieve vriendin werd de naam Stylefever bedacht, denkend aan de dames die met Koningsdag ‘koortsachtig’ aan het zoeken waren naar hun modeparel op mijn kraampje.

Ik wens je heel veel shopplezier op
www.stylefever.nl

Liefs, Angela